Impressiefoto uitvoering Glad Back
Impressiefoto uitvoering Glad Back (Foto: Alain Baars)

Glad Back Editie 8 in januari van start

ARNHEM - Glad Back is de comeback-mogelijkheid voor 49+ muzikanten, zangers en zangeressen die ooit in een band hebben gespeeld, of een kans voor diegenen die daar altijd al van gedroomd hebben. Hoe dan ook, het kan vanaf nu van ieders bucketlist worden afgevinkt. Muzikale (zang)ervaring, enthousiasme en een goed gehoor is noodzakelijk, noten kunnen lezen is niet nodig.

Onder begeleiding van Glad Back bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes werken de bandleden op de donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur in 8 weken tijd naar een optreden toe.

Op donderdag 23 januari start Glad Back editie 8 met een kennismakingsochtend. Op deze ochtend worden bands samengesteld a.d.h.v. interesses en maakt iedereen kennis met elkaar. Deze ochtend is geheel vrijblijvend, dus bij twijfel kan men gewoon komen, inschrijven is wel vereist! Het zelfgekozen repertoire varieert veelal van singer-songwriter tot stevige blues en rock nummers. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven op https://www.gladback.info / of stuur een mail aan: gladbackband@gmail.com

In dezelfde week maar een dag eerder, op woensdagochtend 22 januari gaat ook Glad-Back Arnhem-zuid van start. Deze vind plaats in De Madser waar 1 band gecoacht zal worden.

Dus, kom je uit Arnhem of omgeving en toe aan een écht podium? Haal je instrument onder het stof vandaan, smeer je stembanden en meld je aan!

Glad Back is een initiatief van Thomas Calis en Tudor Rutjes i.s.m. Rozet Arnhem.

Waar: Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP, Arnhem
Wanneer: Vanaf donderdag 23 januari van 09.30 – 12.00 uur

Meer berichten