Burger King Arnhem aan de Jansstraat is geopend!

Arnhem - Burger King opende zondag 29 december het restaurant aan de Jansstraat in Arnhem. Het ruime restaurant heeft een warm en gezellig interieur. Bijzonder is de aanwezigheid van een Crown Café waar de lekkerste koffie, cappuccino en ijskoffie wordt geserveerd in combinatie met een smaakvolle muffin of donut.

Om 11.00 uur is het restaurant officieel geopend. Hierbij is de eerste gast als KING verwelkomd door de Restaurant Manager. De enthousiaste Whopper fans plaatsten hun bestelling bij de orderkiosken en ook het Crown Café werd meteen druk bezocht. BURGER KING® Arnhem is voorzien van order kiosken, zodat gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun Whopper kunnen happen! Het restaurant biedt plaats aan 90 gasten met daarnaast nog eens 60 zitplaatsen op het terras.

Het voormalig restaurant aan de Weverstraat is met de komst van de nieuwe locatie gesloten. Het restaurant aan de Jansstraat bevindt zich op 150 meter van de voormalige locatie. Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: "We kregen de mogelijkheid een restaurant te openen op deze mooie locatie waar dagelijks een groot publiek ons restaurant passeert. De ruime opzet zorgt ervoor dat je fijn van een Whopper kunt genieten in het centrum. Met het terras zit je ook bij goed weer heerlijk buiten, met verse koffie en een donut van het Crown Café."

Naast het restaurant in het winkelgebied van Arnhem is er een Burger King restaurant gevestigd op het station. Het restaurant is onderdeel van de ambitieuze expansieplannen van Burger King in Nederland. Inmiddels zijn 68 restaurants van de keten gevestigd in Nederland.

Meer berichten