Kensington en Nicky Romero op derde editie ASM Festival

Arnhrm - Kensington, Nicky Romero, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Tim Akkerman & The Ivy League zijn de artiesten die op zaterdag 29 augustus te zien zijn tijdens de derde editie van het ASM Festival op de Stadsblokken in Arnhem. Zaterdag 21 december om 9:00 uur start de kaartverkoop online en om 9:30 uur bij de VVV in de Stationshal in Arnhem. Een dag eerder is de Early Bird verkoop waarvoor mensen zich op asmfestival.nl kunnen aanmelden.
 

Kensington is terug!! 'Hey Arnhem, congratulations on your new festival. We had a blast, nice one 026.' schreven ze op hun social media na afloop van hun optreden op de allereerste editie van het ASM Festival in 2018. Een natte, maar zeer geslaagde eerste editie die bij veel bezoekers nog in hun geheugen gegrift staat.

Voor de Veenendaalse Nicky Romero is het ASM Festival een thuiswedstrijd. De wereldberoemde DJ vliegt de hele wereld over voor optredens en werkte onder andere samen met DJ's zoals Tiësto, David Guetta en Avicii. Op 29 augustus sluit hij het ASM Festival af.

Ook voor Davina Michelle is het ASM Festival niet nieuw. In 2019 was het ASM Festival één van de eerste festivals waarvoor ze geboekt werd. Na afloop hiervan zei ze: 'ASM 2019 was voor mij enorm warm, maar echt super vet. Iedereen zat er lekker in, dus ik ben heel blij!'

Kraantje Pappie was in 2018 de best scorende Nederlandse artiest in de top 40. Zijn nummer 'Lil Craney' wat in 2018 uitkwam, kreeg dubbel platina met meer dan 160.000 verkochte platen. Het album 'DADDY' stond in 2018 54 weken in de Nederlandse Album Top 100.

Ook Miss Montreal is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ze maakte verschillende hits waaronder: 'A Million Ways', 'This is my life' en 'Being alone at Christmas'. Naast haar muziek, kennen we Miss Montreal ook als voormalig jurylid van The Voice Of Holland.

Tim Akkerman is een muzikant en singer songwriter. Hij werd bekend als leadzanger en gitarist van de band DI-RECT, waar hij in 2009 mee stopte. Dit jaar deed hij mee aan het programma de beste zangers en tourt hij met zijn band The Ivy League langs verschillende theaters en festivals. Ook bracht hij in 2019 een nieuw album uit, genaamd 'Lions Don't Cry'.

Het ASM Festival vindt dit jaar voor de derde keer plaats. De laatste editie was met 12.500 bezoekers uitverkocht. Oosterbeker Eric Corton is er voor de derde keer bij als presentator.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden