Maak ook iemand blij met uw oude winterjas

Arnhem - 'Warm for winter', ooit begonnen in Dublin. Een initiatief waarbij mensen hun oude jassen hingen aan een brug voor diegene die een warme jas konden gebruiken. Arnhemmer Boy Breuker las hierover en brengt het initiatief naar zijn eigen stad. 'Het geeft toch een waanzinnig gevoel als je anderen kunt helpen. Zeker in deze periode van het jaar. Heel Arnhem warm' aldus initiatiefnemer Boy die ook diverse hulpinstanties zoals het Leger Des Heils, voedselbank Arnhem, Kledingbank Arnhem en IRIS Zorg benaderde om bekendheid te geven aan de warme actie.

Zondag 15 december tijdens de grootste Kerstmarkt van het Oosten is het zo ver. Aan het hekwerk van de Sint Jansbeek aan de Broerenstraat kunnen de warme winterjassen worden opgehangen. Herenjassen, damesjassen en kinderjassen. Zolang ze nog een tweede leven kunnen hebben, zijn ze hartelijk welkom. En zij die een jas nodig hebben, kunnen vanaf zondag een warme jas uitzoeken.

Heeft u een goede en warme winterjas? Hang deze dan zondag 15 december -aan een kleerhanger en het liefst met een doorzichtige zak er omheen tegen de regen- aan het hekwerk van de Sint Jansbeek aan de Broerenstraat (tegenover Focus Film Theater) in Arnhem. Help mee aan Heel Arnhem Warm!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden