Rivers Vocal Group.
Rivers Vocal Group. (Foto: )

Kerstoptredens Rivers Vocal Group

Arnhem - Rivers Vocal Group, het meisjeskoor van de Rivers International School Arnhem, laat in het kerstseizoen zien waartoe het in staat is.

In een volgepakt theater 'De Leeuw' in het centrum van Arnhem presenteerden zij drie koorliederen. Het optreden was onderdeel van het Winterconcert dat werd uitgevoerd door studenten van de muziekleraren van Rivers. Publiek, muziekdocenten en studenten toonden hun waardering met een groot applaus.

Daarnaast trad het koor op in De Veste, een verzorgingstehuis voor mensen met een verstandelijke beperking in Schuytgraaf. De bewoners waren dankbaar voor de inzet en de mooie koorklank van de zangers. Aan het einde van het concert konden de bewoners meezingen met bekende kerstnummers als Jingle Bells, Silent Night en Deck the Hall. Na afloop van de het concert werden de koorleden getrakteerd op warme chocolademelk met snoep.

Rivers Vocal Group sluit het kerstseizoen volgende week woensdagavond af met een optreden tijdens het algemene deel van het Decemberfestival op Rivers International School.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden