Ervaar het kerstgevoel van Presikhaaf

Op zondag 15 en zaterdag 21 december staat Winkelcentrum Presikhaaf helemaal in het teken van kerst. Op zondag 15 december brengt Senioren Orkest Liemers het 'kerstgevoel' naar Presikhaaf, want in samenwerking met het winkelcentrum geven zij op deze middag een kerstoptreden. Zaterdag 21 december is Winkelcentrum Presikhaaf wederom in kerstsfeer, bezoekers maken dan namelijk kans op een extra Kerstcadeau.

Op 15 december kan jong en oud in het winkelcentrum genieten van Senioren Orkest Liemers onder leiding van de dirigent. Iedereen is van harte welkom tussen 12.30 en 14.00 uur om te genieten van het kerstconcert. Het optreden vindt plaats tegenover de Albert Heijn, op het Versplein. Het Kerstconcert is voor iedereen gratis te bezoeken.

Op zaterdag 21 december tussen 12.00 en 17.00 uur komt een kerstpresentator met zijn goed gevulde bolderkar naar Winkelcentrum Kronenburg. Onder het geluid van Wham!, Mariah Carey of Michael Bublé loopt hij door het winkelcentrum om met de bezoekers een spel te spelen. Heb jij nog geen Kerstcadeau voor jouw geliefde, familielid of vrienden? Dan is dit je kans! Kies bij de presentator het Kerstcadeau waar jij jouw naaste echt blij mee maakt en doe mee met het spel. Gooi met de grote dobbelsteen en voer de kerstopdracht uit. Weet jij de opdracht tot een goed einde te brengen, dan win jij het door jou gekozen cadeau voor de persoon die jij dit extra Kerstcadeau het meeste gunt.

Kijk voor het complete programma op de facebookpagina van Winkelcentrum Presikhaaf of op de vernieuwde website www.presikhaaf.nl. Hierop staan ook de extra koopavonden en de afwijkende openingstijden rondom de feestdagen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden