Spel & Avontuur op park Rosendael - 19 januari 2020

Rozendaal - Op zondag 19 januari zijn er tussen 11:00 en 16:00 uur leuke activiteiten te doen in park Rosendael! Op deze dag kunnen kinderen broodjes bakken, Mega Twister spelen en/of lasergamen in het park.

Activiteiten

Tegen een kleine vergoeding van € 1,00 voor een naturel broodje en € 1,50 voor een chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen zelf heerlijke broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister.

Op zoek naar meer spanning of actief bezig zijn? Koop een entreekaartje voor het park à € 6,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen 4 t/m 18 jaar en doe mee aan de lasergame activiteit voor € 2,00!

Scouting

Scoutinggroep Lido '76 is een leuke, actieve groep voor jongens en meisjes in Arnhem Zuid. Zij organiseren en begeleiden deze activiteiten op een bijzondere locatie als kasteel Rosendael.

Kasteel en park Rosendael

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal, vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien. In het park kunnen kinderen zich uitleven in de natuur.

Natuurlijk is het mogelijk om de parkactiviteiten te combineren met een bezoek aan het kasteel.

Datum en tijd: zondag 19 januari, tussen 11:00 en 16:00 uur

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Informatie: rosendael@glk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden