Foto: Jan van Dalen

Vrijwilligersvacature van de week

De Eusebius in de lift!

De kerkzaal van de Eusebius is sinds september weer voor het publiek geopend. Arnhemmers, toeristen en dagjesmensen vinden inmiddels de weg naar de Eusebius Experience. Om al deze geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren is de Eusebius op zoek naar enthousiaste liftgidsen en baliemedewerkers!

Als liftgids begeleid je de bezoeker naar de Eusebius Experience. Je zorgt ervoor dat de bezoeker wordt geïnformeerd over de Slag om Arnhem, Arnhemse bezienswaardigheden, het gebruik van de lift en geeft toelichting op de audiotours. Als baliemedewerker zorg je voor een gastvrij en warm onthaal voor de bezoeker. Je informeert bezoekers over eventueel aanwezige tentoonstellingen in de kerkzaal en in de toren en je verkoopt de toegangskaarten voor de Eusebius. Bij voorkeur ben je minimaal één keer in de maand in het weekend beschikbaar.

Ben jij of ken jij iemand die geschikt is om als enthousiaste liftgids of baliemedewerker het team van de Eusebius te versterken? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Willy Knelissen, Adviseur HR vrijwilligerszaken, via vrijwilligers@eusebius.nl of 06-54715126.
Je kunt natuurlijk ook terecht op onze website: https://eusebius.nl/vacatures.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:

Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden