Het winnende team van Student Startup 2019
Het winnende team van Student Startup 2019 (Foto: Ruth Houben)

Arnhem Studiestad kijkt terug op succesvolle Student Startup

Op 29 en 30 november vond de Student Startup 2019 plaats in ArtEZ. In 24 uur tijd ontwikkelden zo’n 80 studenten van verschillende hogescholen - onder professionele begeleiding - hun internationale vaardigheden op het gebied van ondernemen naar een hoger niveau én in teamverband.

Geweldig om studenten van HAN University of Applied Sciences, Van Hall Larenstein, ArtEZ en Hogeschool Gent zo bezig te zien met goede ideeën tijdens het Startup event in Arnhem. De felicitaties gingen naar het winnende team van Hogeschool Gent met Cooking Buddies. Een mooie 2e plek was er voor het team Hydroflex en een 3e plek voor Viponto, beide afkomstig van de HAN.

Student Startup 2019 is een initiatief van Arnhem Studiestad. Arnhem Studiestad is een samenwerking tussen de Arnhemse hogescholen en de gemeente Arnhem. Samen willen we laten zien dat Arnhem een prachtige stad is om te komen studeren. Vanwege de vooraanstaande opleidingen maar natuurlijk ook omdat het in alle opzichten een bruisende stad is waar het fijn wonen is tijdens je studie, maar zeker ook daarna.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden