Foto:

Vrijwilligersvacature van de week

Heeft u een zondagmiddag vrij om eens te biljarten met mij?

Op zondagmiddag leuke dingen doen en tegelijkertijd iemand heel blij maken, dat kan! Wij zoeken een mannelijke vrijwilliger die graag iets onderneemt. Samen op stap, sport kijken, biljarten en af en toe een frietje. Dat klinkt goed toch?

Voor een meneer van 52 jaar met een licht verstandelijke beperking zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Hij woont zelfstandig en dit gaat hem goed af maar soms heeft hij iemand nodig die hem mee neemt om iets leuks te doen. Deze meneer zou heel graag meer sociale contacten willen hebben. Met een kleine tijdsinvestering op twee zondagmiddagen in de maand, kunt u al een groot verschil maken.

We zoeken iemand die enthousiast is, sociaal en oprecht is en wat jou speciaal maakt is: je bent sportief maar houd er ook van om op de bank sport te kijken.

Je steekt je handen uit de mouwen bij Siza. Siza is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking. We lopen voorop als het aankomt op het samenwerken met de cliënt om zo onbeperkt mogelijk te leven met een beperking. Daarnaast investeren we veel in innovatie om in de toekomst nog meer zelfstandig te kunnen leven. Bij Siza is iedereen anders en dat vieren we!

Siza houdt van haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus.

Wil je reageren op deze vacature? Neem dan contact op met vrijwilligeinzet@siza.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:

Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden