Speklé Arnhem gaat op zoek naar onbekende winnaar

Winkelier en mede-eigenaar Hanneke de Boer van Speklé Arnhem is op zoek naar de persoon die bij haar het lot heeft gekocht waarmee tijdens de Oudejaarstrekking 2018 een MINI is gewonnen. Tot nu toe heeft de gelukkige eigenaar van het Staatslot met lotnummer BK 78272 zich nog niet gemeld. Deze heeft tot uiterlijk 31 december 23.59 uur om deze prijs te verzilveren. Hanneke wil alles op alles zetten om te voorkomen dat de winnaar zijn prijs misloopt en gaat daarom samen met de Staatsloterij actief op zoek. Het is voor inwoners van Arnhem écht de moeite waard om nog één keer in alle keukenlades of hun portemonnee te kijken of er een winnend Staatslot te vinden is. In Vlissingen heeft zich vorige week namelijk de winnaar van de geldprijs van 50.000 euro gemeld.

Bij de Oudejaarstrekking van 2018 zijn de meeste prijzen opgehaald. Maar drie winnaars van een MINI en twee winnaars van een 'halve MINI' - want spelend met een half Staatslot - hebben dat tot nu toe nagelaten. Wie in de winkel een Staatslot koopt, blijft anoniem. De enige manier om een prijs te incasseren, is zich te melden bij een verkooppunt van Nederlandse Loterij. Er zijn elk jaar mensen die dat vergeten of die hun lot tijdelijk kwijtraken. Zo ook een klant van Speklé die zijn/haar prijs - een gloednieuwe MINI - nog niet heeft verzilverd.

Zoektocht in Arnhem

Hanneke de Boer wil alles op alles zetten om de winnaar te vinden. Daarom zet ze haar zoektocht op 6 december om 16.00 uur extra kracht bij. In de MINI, voorzien van dakmegafoon, maakt ze een tocht door Arnhem. Met de duidelijke oproep naar de winnaar om zich uiterlijk 31 december met het winnende lotnummer bij Staatsloterij te melden.

Staatsloterij nodigt je van harte uit om bij dit moment aanwezig te zijn. Natuurlijk kun je met Hanneke meerijden om haar zoektocht te volgen en is er ook gelegenheid om hier via foto of video verslag van te doen. Ons eigen foto- en videoteam is aanwezig tijdens de zoektocht; de gemaakte foto's en videobeelden kunnen we vrij van rechten voor redactionele doeleinden met jullie delen.

De tour van Hanneke begint en eindigt bij de Speklé aan de Geitenkamp 18 in Arnhem. We starten om 16.00 uur waarna we rond 17.00 uur weer terug zijn bij de winkel.

Als je gebruik wilt maken van deze uitnodiging of als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Lotte Bosma van NewsLab, telefoon: (06) 37 01 15 89 of email: lotte.bosma@newslab.nl.

We zien je graag op 6 december!

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht

Geen berichten meer ontvangen van ons? Klik hier

Meer berichten