Foto:

Niet zeiken, Greg is een bundel fantastische korte verhalen

ARNHEM – Voor liefhebbers van fantasierijk, vaak absurdistisch en hier en daar dadaïstisch proza is vorige week een bundel korte verhalen uitgekomen van de Arnhemse schrijver Peter Boel.

Boel, in het dagelijks leven redacteur, journalist, vertaler, schaker en relaxed fietser, houdt ervan om zijn verhalen een verrassende draai te geven en voelt zich niet gebonden om te schrijven over actuele onderwerpen of de realiteit van alledag. Lawaaierige bootsmannetjes, rijdende kerken, stinkende kometen, bezopen klusjesmannen, martelende dorpelingen, gevaarlijke dichters – niets is te gek in deze bundel korte en ultrakorte verhalen, de tweede van Peter Boel na Drie Paarden (2017). De Arnhemse auteur publiceerde eerder in onder meer Matten en A Tempo en was ruim twintig jaar freelance journalist voor de Gelderlander.

Niet zeiken, Greg is in eigen beheer uitgegeven. Het boekje telt 100 bladzijden met daarop 43 verhalen en kost 10 euro, exclusief eventuele verzendkosten. Belangstellende lezers kunnen contact opnemen met de auteur via peterboelnic@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden