Mega Piraten Festijn GelreDome bijna uitverkocht

ARNHEM – Jeroen van der Boom vervangt op zaterdag 7 december de door ziekte gevelde Jan Smit tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome in Arnhem. Het festival is vrijwel uitverkocht. Er zijn nog slechts enkele honderden kaarten. Natuurlijk zijn diverse grote namen uit de Nederlandstalige muziek van de partij. Van Frans Bauer tot Gerard Joling, van Snollebollekes tot Mooi Wark en van Jannes tot Jan Keizer & Anny Schilder.

Het MPF sluit al jaren het seizoen af met een stadioneditie. Het GelreDome is daarbij afgeladen. Uit heel Nederland reizen liefhebbers van Nederlandstalige muziek naar Arnhem om erbij te zijn. De organisatie pakt bovendien uit met een grote show vol verrassingen. De editie van 2018 was door een gewijzigde indeling van het stadion (waardoor er nog meer bezoekers in het GelreDome konden) het grootste Mega Piraten Festijn ooit. Want Nederlandstalig is bezig met nieuwe hoogtijdagen. Steeds meer nieuwe namen haken aan. Denk aan aanstormend talent als Mart Hoogkamer of nieuwe ster Tino Martin. "En dat heeft er dus ook voor gezorgd dat wij er van overtuigd zijn dat we dit jaar de beste line-up ooit in het GelreDome presenteren", zegt organisator Eddie Mensink. "Ga maar na: Frans Bauer, Gerard Joling, Tino Martin, Snollebollekes en Jannes, om er maar een paar te noemen. Allemaal artiesten die in hun eentje ook volle arena's trekken. En bij ons staan ze er allemaal tegelijk!"

Programma

Dikdakkers, Marco de Hollander, Quido van de Graaf, Frank van Etten, Lawineboys, Robert Pouwels, Peter Beense, René Karst, Stef Ekkel, Vinzzent, Belinda, Henk Dissel, Jeroen van der Boom, Otto Lagerfett, John de Bever, Dutch Boys, Mart Hoogkamer, Tino Martin, Mooi Wark, Wesly Bronkhorst, Ancora, Jannes, Henk Bernard, Snollebollekes, Django Wagner, Frans Bauer, Jan Keizer & Anny Schilder en Gerard Joling. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Het programma begint om 18.45 uur. Het stadion is geopend vanaf 17.45 uur.

Voorverkoop

Kaarten (vanaf 17,50 euro) zijn verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden