Arnhemse Zef (1,5 jaar) wordt ambassadeur van Amerikaans loopfietsjesmerk

Arnhem - De 1,5-jarige Zef Satarzada uit Arnhem is één van de twee Gelderse ambassadeurs van het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes geworden. Vandaag werden de peuter en zijn moeder persoonlijk verrast met een nieuwe loopfiets, waarmee hij de eerste stappen kan zetten om te leren fietsen. Ook krijgt Zef persoonlijke fietstips en mag hij in 2020 meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup. De andere Gelderse ambassadeur is Beau Menzo (3 jaar) uit Ede.

Zefs moeder Lindsey: "Zef is een enorme avonturier. Hij klimt vaak op de loopfiets van zijn neefje en hoewel die echt wel te groot is voor hem, geeft hij niet op. Hij is daarom heel erg blij met zijn nieuwe, eigen fiets die wél bij zijn lengte past en waarmee hij nog meer zelfvertrouwen en liefde voor fietsen kan ontwikkelen."

Ambassadeursprogramma
Het Amerikaanse loopfietsjesmerk Strider Bikes, dat in juni jongstleden het Europese hoofdkwartier in Nederland vestigde, gaat deze maanden op zoek naar Strider-ambassadeurs tussen 1,5 en 4 jaar die willen leren fietsen. De terugkerende maandelijkse zoektocht werd gestart in de provincies Drenthe en Noord-Brabant.
Deze maand gaven tientallen ouders uit Gelderland hun kinderen op voor het ambassadeursprogramma, waarbij de twee winnaars een gratis loopfiets en persoonlijke fietstips krijgen. Bovendien mogen ze automatisch meedoen aan de allereerste nationale Strider Cup die in 2020 wordt gehouden.

Over Strider Sports International, Inc.
Strider creëert en inspireert toekomstige generaties fietsers door jonge kinderen vanaf 6 maanden oud hun eerste fietservaring te geven. Met de babybundel voor baby's, gepatenteerde balance bikes (loopfietsen) voor peuters en kleuters en speciale fietsen voor kinderen met een beperking, heeft Strider Bikes een revolutionaire manier ontwikkeld om te leren fietsen. Uitgangspunt is het verkrijgen van (vertrouwen in) de eigen balans, waardoor kinderen al op jongere leeftijd met plezier leren fietsen. Strider Bikes, opgericht in 2007 door entrepreneur en fietsende vader Ryan McFarland, heeft wereldwijd al meer dan 2 miljoen fietsen verkocht en is verkrijgbaar in meer dan 75 landen. Voor meer informatie www.strider-bikes.nl.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden