Foto:

Arnhemse klanten winnen prijzen bij nieuwe Hoogvliet supermarkt

De opening van de nieuwe Hoogvliet supermarkt aan de Utrechtseweg in Arnhem was op donderdag 28 november zeer druk bezocht. Drie aanwezigen vielen in de prijzen bij de openingsloterij en wonnen kaarten voor Vitesse-Feyenoord, een smart TV en een minuut gratis winkelen.

Vanaf 7.00 uur stond er voor alle geïnteresseerden een gratis ontbijtje klaar met een heerlijke kop koffie of thee erbij. Ondanks het regenachtige weer waren veel buurtbewoners extra vroeg opgestaan om de opening van de nieuwe Hoogvliet supermarkt bij te wonen. Supermarktmanager Robbert Oudshoorn reikte de prijzen met ontzettend veel plezier uit. "Dit s een fantastisch welkom. We hopen dat de prijswinnaars gaan genieten van hun prijs en natuurlijk dat iedereen hier in de omgeving vaste klant bij ons wordt!"

Focus op ambacht en gemak

In de ruime nieuwe Hoogvliet supermarkt vindt de klant vers gebakken brood uit eigen bakkerij, gebak, verse groenten en fruit, kaas, vleeswaren, vlees, zuivel en diepvries, een ruim assortiment aan kruidenierswaren en een slijterij. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza's, gegrilde kip, snacks en spareribs en gekoelde dranken speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. Hoogvliet zorgt ervoor dat klanten prettig en overzichtelijk kunnen winkelen, voor de allerlaagste prijs en met de scherpste aanbiedingen in de regio. Voor de kinderen zijn er gezellige poppentheaters. Iedere klant kan tijdens het boodschappen doen genieten van een gratis kopje koffie.

Klanten kunnen in de nieuwe winkel gebruik maken van handscanners voor extra snel boodschappen doen: de producten blijven in de tas en hoeven bij de kassa niet op de kassaband gelegd te worden. De versafdelingen van de supermarkt zijn uitgerust met houten frames en digitale reclameborden. Parkeren kan in de ruime parkeergarage (met 80 parkeerplekken) onder de winkel en is gratis voor Hoogvliet-klanten. Ook aan de fietsende klant is gedacht, want in de fietsenstalling zijn enkele oplaadpunten voor elektrische fietsen. De supermarkt is uitgevoerd met een duurzaam groen sedum dak en groene gevels, waardoor het natuurlijke karakter wordt onderstreept.

Spar-personeel aan de slag bij Hoogvliet

Het team van de Spar-supermarkt aan de Oranjestraat, die op 23 november haar deuren heeft gesloten, is in dienst gekomen bij Hoogvliet en gaat vol enthousiasme aan de slag in de nieuwe winkel. Spar-ondernemer Cyril van Gorkum is als afdelingsmanager kassa & service het gezicht van de Arnhemse Hoogvliet-winkel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden