Spelersavond Docent Theater

Hallo aanstormend talent,

Het is zover: Er komt weer een spelersavond aan voor de afstudeervoorstellingen van ArtEZ studenten Docent Theater! (wellicht bekend als maken 4) Daarvoor willen wij je graag uitnodigen om te komen auditeren op maandagavond 9 december 2019. De inloop is om 18:30 uur, waarbij er voor slechts 50 cent koffie en thee verkrijgbaar is in de automaten (let op; hiervoor is het nodig een pinpas mee te nemen).

Hoe ziet de avond er verder uit en hoe kun je je aanmelden?

Na de inloop, starten om 19:00 uur de pitches van zes afstudeerders in de aula naast de kantine van ArtEZ, Onderlangs 9 te Arnhem. Vervolgens is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor meerdere workshops. Hierin leer je kennismaken met de regisseur en zijn of haar concept of theater-maakstijl. Dit zal tot uiterlijk 22:00 duren.

BELANGRIJK: Het is voor ons van groot belang dat je je van tevoren aanmeldt. Hierdoor kunnen wij een indicatie maken van het aantal mensen dat gaat komen en onze workshops daarop inrichten. Aanmelden doe je door het inschrijfformulier in de bijlages in te vullen. Stuur deze inclusief foto (!) terug naar dit mailadres: spelersavondArtezArnhem@gmail.comDe deadline voor het inschrijven is 6 december 2019.

Verder heb je misschien al vernomen dat er dit jaar helaas geen maken 3 voorstellingen zijn, gelukkig zijn er dit jaar wel zes vierdejaars studenten die spelers zoeken. Waarvan jij er misschien wel één bent! Helaas houdt dit ook in dat er minder plek is voor spelers om aangenomen te worden. Daarom willen we je graag van tevoren geruststellen wanneer dit niet het geval is, dat waarschijnlijk niet in verband staat met jouw talenten. Soms is een regisseur op zoek naar hele specifieke kenmerken. Hoe dan ook willen we je graag aanmoedigen door naar de spelersavond te komen! Laat je uitdagen tot het ontwikkelen van je spelkwaliteiten en wie weet doe jij straks wel veel ervaring op door het spelen in één van onze afstudeervoorstellingen!

Link facebook: https://www.facebook.com/events/474332126541600/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden