Hoogvliet opent supermarkt in Arnhem

Op donderdag 28 november 2019 om 8.00 uur opent wethouder Hans de Vroome van de gemeente Arnhem samen met supermarktmanager Robbert Oudshoorn de deuren van de splinternieuwe Hoogvliet-supermarkt aan de Utrechtseweg. Het is de allereerste Hoogvliet-supermarkt in Arnhem en de zeventigste vestiging van Hoogvliet.

Spectaculaire openingsacties

De opening van de winkel wordt gevierd met spectaculaire openingsacties en activiteiten. Zo krijgen klanten van 28 november tot en met 3 december maar liefst € 10,00 korting op hun boodschappen bij besteding van € 50,00. Tijdens de openingsceremonie, die om 7.30 uur start, maken klanten kans op 1 minuut gratis winkelen, een smart televisie en kaartjes voor Vitesse-Feyenoord. De winnaars worden om 7.50 uur bekend gemaakt.

Focus op ambacht en gemak

In deze ruime nieuwe Hoogvliet supermarkt vindt de klant vers gebakken brood uit eigen bakkerij, gebak, verse groenten en fruit, kaas, vleeswaren, vlees, zuivel en diepvries, een ruim assortiment aan kruidenierswaren en een slijterij. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza's, gegrilde kip, snacks en spareribs en gekoelde dranken speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. Hoogvliet zorgt ervoor dat klanten prettig en overzichtelijk kunnen winkelen, voor de allerlaagste prijs en met de scherpste aanbiedingen in de regio. Voor de kinderen zijn er gezellige poppentheaters. Iedere klant kan tijdens het boodschappen doen genieten van een gratis kopje koffie.

Klanten kunnen in de nieuwe winkel gebruik maken van handscanners voor extra snel boodschappen doen: de producten blijven in de tas en hoeven bij de kassa niet op de kassaband gelegd te worden. De versafdelingen van de supermarkt zijn uitgerust met houten frames en digitale reclameborden. Parkeren kan in de ruime parkeergarage (met 80 parkeerplekken) onder de winkel en is gratis voor Hoogvliet-klanten. Ook aan de fietsende klant is gedacht, want in de fietsenstalling zijn enkele oplaadpunten voor elektrische fietsen. De supermarkt is uitgevoerd met een duurzaam groen sedum dak en groene gevels, waardoor het natuurlijke karakter wordt onderstreept.

Spar-personeel aan de slag bij Hoogvliet

Het team van de Spar-supermarkt aan de Oranjestraat, die op 23 november haar deuren sluit, is in dienst gekomen bij Hoogvliet en gaat vol enthousiasme aan de slag in de nieuwe winkel. Spar-ondernemer Cyril van Gorkum wordt als afdelingsmanager kassa & service het gezicht van de Arnhemse Hoogvliet-winkel.


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden