Pianist Dennis de Bruijn en zangeres Jocelynn van den Berg.
Pianist Dennis de Bruijn en zangeres Jocelynn van den Berg. (Foto: Laura de With)

Theatervoorstelling Jocelynn van den Berg over depressie

‘Na regen komt schijn’

Tijdens hun tour 'Na regen komt schijn' hopen zangeres Jocelynn en pianist Dennis de Bruijn op 22 november 2019 om 20:00 uur op te treden in de Theater de Leeuw in Arnhem.

Deze avond laat Jocelynn van den Berg voornamelijk eigen nummers horen en hiernaast een aantal bestaande liederen die haar in haar periode van depressie aangrepen en gesteund hebben.

Ze zal vertellen over haar afgelopen jaren waar ze in strijd was met haar depressie. Wat er gebeurde, hoe ze dit beleefd heeft, over haar opname op de Hezenberg en zaken waar ze tegen aan liep in het leven.

Maar ze zal dit voornamelijk vertalen in de taal die haar het beste ligt: Muziek! Het belooft een mooie, kwetsbare en eerlijke avond te worden!

Jocelynn van den Berg
Houd van mensen, verhalen, de natuur, schrijven maar haar hart ligt bij het zingen.
Ze zingt al zo lang ze kan herinneren. Ze heeft zanglessen gevolgd en zit van kinds af aan op verschillende koren en heeft ook een aantal singles uitgebracht.

Na een bewogen jaar waarin depressie de kop op stak en haar hele wereld stil stond, moest ze anders gaan denken over het leven. Alles wat anders zo vanzelfsprekend was, was ineens allesbehalve vanzelfsprekend. Een tijd waarin zelfs wakker worden, naar bed gaan en gewoon leven meer van je vraagt dan je lief is. Het leven verloor zijn glans.

Kaarten zijn voor € 12,50 per persoon te verkrijgen op www.jocelynn.nl, www.theaterdeleeuw.nl of aan de zaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden