Sinterklaas komt naar Winkelcentrum Kronenburg!

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer samen zijn Pieten aangekomen in Nederland. Pakjesavond komt dus alweer dichtbij en voordat deze avond aanbreekt reist Sinterklaas het hele land door. Hierbij mag hij Winkelcentrum Kronenburg natuurlijk niet overslaan! Op zaterdag 23 november is Sinterklaas daarom op bezoek om alle bezoekers van Winkelcentrum Kronenburg te ontmoeten. 

Winkelcentrum Kronenburg is druk bezig geweest om het Horecaplein helemaal om te toveren in Sinterklaassfeer. Hier zal Sinterklaas op zaterdag 23 november van 12.00 tot 16.00 uur plaatsnemen op een speciaal voor hem gereserveerde troon. Vanuit deze troon heeft hij alle tijd om alle kinderen te ontmoeten. Hier kunnen zij hun verlanglijstje aan Sinterklaas vertellen, een leuke foto maken of hem een handje geven. Natuurlijk mag de sinterklaasmuziek en het strooigoed niet ontbreken.  

Sinterklaas komt natuurlijk niet alleen, maar samen met twee gezellige Pieten. Dus sta je in de rij om Sinterklaas te ontmoeten? Dan hebben de Pieten alvast alle tijd en aandacht voor je. Misschien krijg je zelfs wel een handje met strooigoed!

Kijk jij nu al uit naar deze gezellige middag met Sinterklaas? Kom dan op zaterdag 23 november met je hele familie naar Winkelcentrum Kronenburg. Meer informatie vind je op www.winkelcentrumkronenburg.nl of op de Facebookpagina van het winkelcentrum.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden