Prinses Mariëtte Flipse met haar gevolg
Prinses Mariëtte Flipse met haar gevolg (Foto: Jochem Pluim)

Carnavalsseizoen 2019-2020 bij C.V. de Narrenkap nu echt begonnen

Afgelopen zaterdag 9 november is Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp om 20:11 uur begonnen met haar grootse openingszitting. Zij namen afscheid van prins Ronald, maakten kennis met de nieuwe Hofnar en uiteraard Prinses Mariëtte en haar gevolg, die met een spetterende opkomst het seizoen openden.

Zoals gewoonlijk werd de avond geopend met het zingen van het Verenigingslied. Aansluitend hebben de gasten en aanwezige leden gekeken naar de dans van de hofgarde, die weer een spetterend optreden wist neer te zetten. Daarna was het toch echt tijd om afscheid te gaan nemen van Prins Ronald. Als echte Nederland-fans kwam het Narrenkoor het podium op, waarbij men heeft geluisterd naar een lied speciaal voor Ronald.

Na het afscheid van Ronald maakte een ieder kennis met de nieuwe Hofnar. Merel Pluim werd geïnstalleerd in deze zware maar mooie taak. Zij zal bij alle evenementen tussen de bedrijven door voor het nodige vermaak zorgen. Ook werden door het Vorstenhuis twee nieuwe Raad van 11-leden geïnstalleerd. Ellen Erren neemt plaats in de raad als verantwoordelijke voor de kindermiddag, en Jochem Pluim neemt het dossier PR & Communicatie over.

Na deze plichtplegingen was het dan toch echt tijd om prinses Mariëtte en haar gevolg te installeren. De installatie werd uitgevoerd door Grootvorst Arjan en Vorst Peter. Na de installatie hebben zowel Mariëtte als jeugdprins Yari hun proclamaties voorgedragen, en zijn enkele onderscheidingen uitgereikt. Ook het zingen van het Prinsessenlied hoorde er nog bij.

Hierna werd de avond verder gevuld met onder andere optredens van de Prinsengarde en onze eigen dames. Na het programma werd er nog veel gedanst op de muziek van Erik Bongers en een speciaal gastoptreden van Joey Hartkamp.

Al met al een geslaagde avond voor de Narrenkap. Carnaval 2019-2020 is begonnen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden