Arnhemse band Okesweer in studio met producer Doe Maar en Bløf

Arnhem - In de komende weken zal de Arnhemse band Okesweer het debuutalbum “Mannen van het bedreigde soort” gaan opnemen samen met de gerenommeerde producer Peter Vincent. De release van het album zal plaatsvinden in februari 2020.

Okesweer is een band die Nederlandstalige pop en rock liedjes speelt en dus begin 2020 hun debuutalbum op de markt zal brengen. De rode draad in de liedjes zijn de thema’s van de hedendaagse eind dertiger / begin veertiger, kortom liedjes die dicht tegen het echte leven van de bandleden aanschurken.

Peter Vincent is een in de Nederlandse muziekindustrie bekende naam, die eerder o.a. albums produceerde voor Doe Maar en Bløf. Ook maakte hij opnames met o.a. Rowwen Hèze, Ilse de Lange en Racoon.

Okesweer zou je de afgelopen jaren vooral hebben kunnen kennen als coverband, maar een aantal liedjes die in 2017 zijn opgenomen hebben ook de playlist gehaald op diverse radiostations. Het bekendste nummer “Dichtbij” in 2017 opgenomen met Roel Toering reikte dit jaar tot plek 10 in de Gelderse top 100 allertijden zoals uitgezonden door Omroep Gelderland.

Okesweer bestaat uit de leden: Fabian Bovenlander (zang), Stef Visser (gitaar), Richard Vleeming (toetsen), René Giesbertz (basgitaar) en Joost de Boer (drums)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden