Foto van gebouw H40 tijdens het open atelierweekend (foto: Ilse Schoneveld)
Foto van gebouw H40 tijdens het open atelierweekend (foto: Ilse Schoneveld)

Open ateliers Arnhems Buiten zaterdag 16 en zondag 17 november

Arnhems Buiten – het voormalige KEMA-terrein - bruist sinds een aantal jaren van creativiteit. Een grote groep kunstenaars heeft zich de afgelopen jaren gevestigd in een aantal gebouwen op dit lommerrijke, deels monumentale bedrijvenpark, waar ook Popcentrum Jacobiberg en De Kookplaats te vinden zijn.
Op het gehele terrein, zowel het oude gedeelte van het vroegere KEMA-terrein Den Brink als op het zuidelijke deel De Hes werken zo'n 120 kunstenaars. De kunstenaars zijn werkzaam in diverse disciplines, zoals schilderkunst, grafiek, illustratie, fotografie, ontwerp en beeldhouwen.
Een groot deel van hen neemt deel aan het Landelijk Atelierweekend dat ook dit jaar in het kader van de Kunstweek georganiseerd wordt. 
Tijdens het Atelierweekend is een groot aantal van de ateliers te bezoeken en zijn kunstenaars aan het werk. In Projectgebouw H29 van Scarabee is een overzichtsexpositie met werk van alle deelnemende kunstenaars. De ateliers zijn te vinden in de gebouwen B46, B30, H40 en H29.
Op zaterdag 16 november om 11.00 uur wordt het atelierweekend feestelijk geopend door de nieuwe directeur van Slak Tamar Oosterlaar. Het hek aan de Klingelbeekseweg staat open (t.o. de ingang Rosandepolder). 

Zaterdag 16 & zondag 17 november van 12.00 - 17.00 uur zijn bezoekers van harte welkom in alle opengestelde ruimtes op Utrechtseweg 310 in Arnhem. 

Kijk voor meer info over de kunstenaars die mee doen en de bereikbaarheid op de Facebookpagina Kunst Arnhems Buiten of op de pagina van het Landelijk Atelierweekend https://www.landelijkatelierweekend.nl/
(Op deze website bestaat de mogelijkheid om op plaats en gebouw te zoeken. Per opengesteld gebouw een link om door te klikken naar de deelnemende kunstenaars.)
 
 

--
--

Een hartelijke groet,


Anne Luchies
Ateliergebouw B46
Studio 2010/2011
Arnhems Buiten


--
--

Een hartelijke groet,


Anne


illustratiestudio anne luchies
voor frisse illustraties, infographics en vormgeving

t. 026 445 95 49 | m. 06 25 17 44 57 | info@anneluchies.nl

www.anneluchies.nl

Create your own email signature

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden