Galerie Nomads PopUp Art Expo Arnhem

Van 28 november t/m 1 december 2019 organiseert Galerie Nomads een popup verkoopexpositie in Arnhem met hedendaagse kunst van internationale en
nationale kunstenaars. De expositie is een geslaagde combinatie van hoogstaande fotografie, schilderkunst, sculpturen, keramiek, en objecten.

Galerie Nomads is een reizende galerie met een steeds wisselende 'showcase'-collectie van kunstenaars, met een grote nadruk op fotografie. De exposities worden samengesteld door kunstcurator Yvette Gumbs die als art agent en curator werkt in de kunstscene met een groep succesvolle artiesten, zoals de bekende onderwater fotograaf Harry Fayt
en Ruxandra Bocin Dumitrui. Ook ontwierp ze de tentoonstelling voor de 100 jaar jubileum van Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen.

Exposerende kunstenaars zijn: Martin Copier (schilderkunst), Don Satijn (sculpturen), Julia Filament (schilderkunst), Kaat Stieber (fotografie), Monique Roodenburg (fotografie) en Esther van Keulen (keramiek).

Kunstcurator Yvette Gumbs vertelt je graag meer over alle prachtige kunst op de geopende dagen. Zondag 1 december is er een Meet & Greet met alle deelnemende kunstenaars onder het genot van een wijnproeverij & muziek.

U bent van harte welkom!

Galerie Nomad PopUp Art Expo
Utrechtsestraat 67 Arnhem (150 meter van Arnhem Centraal)
29 november 15.00 – 19.00 uur
30 november 11.00 – 19.00 uur
1 december 12.00 – 18.00 uur

Meer berichten