De ruimte van het RIBW waar er gezamenlijk gegeten wordt
De ruimte van het RIBW waar er gezamenlijk gegeten wordt

Vrijwilligersvacature van de week

Kom jij een lekker pannetje kokkerellen in onze hutspot?

Jij bent goed in koken? Wij z?n goed in opeten! Wij z?n op zoek naar een kookfanaat voor ons eetcafé. Of je nu een fanatieke hobbyist bent of een echte souschef, dat maakt ons niets uit. Couscous, falafel, piepers, pasta; verandering van sp?s doet eten!

In de wijk Presikhaaf Spijkerkwartier stelt RIBW haar keuken open voor cliënten en buurtbewoners. In deze ruimte kunnen we met maximaal 15 man eten. Het eetcafé staat in het teken van ontmoetingen, koffie/thee, goede gesprekken en gezamenlijk een hapje eten. Dit doen we tweemaal per week, op de dinsdag en de zaterdag van 14:30-19:00 uur.

We zoeken een kookfanaat voor de zaterdag. Wel heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoe vaak je wilt komen koken (minimaal 1x per maand). Het mengen van verschillende ingrediënten daar weet jij wat lekkers mee te maken. Gaan met die banaan want jij kan het proces goed overzien: boodschappen doen, snijden, bereiden, even laten pruttelen… Samen eten en samen afwassen. En hoe sneller je kan beginnen, des te beter, want je bent ons broodnodige neusje van de zalm. Kortom; jij bent de kers op onze taart!

Jij stopt al je liefde en zaligheid in het eten, dit krijg je ervoor terug: Veel waardering, zo worden er misschien wel gerechten naar jou vernoemd door de bezoekers, maar ook in de vorm van attenties (o.a. een kerstpakket), een vast contactpersoon en goede begeleiding, ruimte om jouw kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen, een kennismakingsdag en trainingen over bijvoorbeeld herstelondersteunend werken, reiskostenvergoeding, paar keer per jaar vergaderen we samen met andere vrijwilligers over de stand van zaken, hierin waarderen we ‘jouw vinger in de pap’ ten zeerste. En natuurlijk eet je gratis mee in een gezellige groep bezoekers.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Lotte Jacobs, aandachtsfunctionaris vr?willigerswerk, l.jacobs@ribwavv.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:

Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden