Pop-Up Shop Storytelling-Design
Pop-Up Shop Storytelling-Design (Foto: Nathalie Vermeulen Woondriedee)

Designer Arnout Visser exposeert in eigen stad tijdens de Arnhemse Stockdagen (ASD).

Van Milaan tot Londen, Van Dubai tot Den Haag, de ontwerpen van Arnout Visser verwonderen, betoveren en ontlokken aan menigeen een glimlach. Het tomeloze enthousiasme voor materiaal en experiment spat van zijn ontwerpen af. Van kleine gebruiksvoorwerpen, zoals het ingenieuze olie- en azijnstel Salad Sunrise, waarbij de vloeistoffen volgens hun natuurlijke eigenschappen boven elkaar drijven. Tot Basket Stools, glazen zitelementen met rieten manden als basis. Hij laat je dwalen door een bos van paddenstoellampen, waarvan sommige manshoog zijn.

Tijdens de ASD exposeert Arnout Visser in de Pop-Up Shop van Storytelling-Design. Hij maakt deel uit van een groep van 14 Nederlandse Designers variërend van lampen tot sieraden, van tuinsets tot tassen en van stoelen tot horloges.

Storytelling-Design

Een nieuw Pop-Up concept bundelt mooie verhalen achter Design.

Pop-up shop Storytelling-design is een nieuw shop concept waarin hoogwaardig Nederlands design gekoppeld wordt aan een evenement in een stad. Storytelling-design is dan ook niet gebonden aan een plaats of locatie, maar zoekt de events op. Storytelling-Design verrast, vertelt verhalen, doet verbazen en verleiden en laat jou genieten! Want design met een verhaal verovert een plaatsje in je hart.

Waarom een nieuw concept?

De Pop-Up Shops van Storytelling-Design bieden de mogelijkheid om je zintuigen te prikkelen, te kijken, voelen, luisteren, bewonderen, verbazen, door een mix te maken van verschillende design-disciplines, van kasten tot sieraden, van lampen tot kleding en van tuinmeubels tot tassen.

En door het verhaal achter design krijgt het een toegevoegde waarde, krijgt het een plekje in je hart en wordt het van jou.
De pop-up shops zijn open voor een korte perioden (4 dagen tot 3 weken) want dan blijft het spannend! En gaan wij op weg naar het volgende event.

Maar het liefst vertel ik je dit in een persoonlijk gesprek, want Storytelling-Design draait om persoonlijke aandacht. Voor de klant/bezoeker, maar zéker ook voor de Designers. En dat voel je in de Pop-up Shops van Storytelling-Design.

Storytelling-Design - Annemarij Thijssen

Annemarij Thijssen is een selfmade woman in de designwereld. Al ruim vijf jaar werkt zij als gastvrouw voor designers op tal van beurzen, o.a. de Milano Design Week, de meest gerenommeerde designbeurs ter wereld. Vanaf maart 2019 presenteert zij zelf design van uiteenlopende ontwerpers in haar eigen Storytelling-Design Pop-up-Shop.

Ik ben altijd in de ban geweest van mooie verhalen, ging vroeger met de kinderen naar het Vertelfestival in Maastricht, vooral omdat ik zelf zo genoot van de verhalen. Sindsdien ben ik gefascineerd door de kracht van het vertellen van een goed verhaal. Toen ik tien jaar geleden betrokken raakte bij de designwereld ontdekte ik dat ook ontwerpers iedere keer weer een verhaal willen vertellen met hun design.

Storytelling-Design is tijdens de Arnhemse stockdagen van 7 t/m 10 november 2019 te vinden bij:

Brasserie Dudok

Ranzowzaal, 1e verdieping

Koningstraat 40

6811 DH Arnhem

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden