Petra Else Jekel laat je je creatieve zelf in meditatie ervaren.
Petra Else Jekel laat je je creatieve zelf in meditatie ervaren. (Foto: PE Jekel)

Winter meditatie serie in Arnhem Zuid

Arnhem - Dit najaar start op zaterdag 8 november een meditatie serie van zeven weken in Schuytgraaf. In een intieme huiskamerlocatie kom je op zaterdagochtend tot rust en zak je dieper in jezelf.

We volgen de energiedeuren van het negen punten systeem van Creatieve ID. Dit systeem is nieuw en uniek, en tegelijkertijd is het eeuwig, omdat de waarde en waarheid van wat -is- een onveranderlijk gegeven is.

Mediteren geeft inzichten: die komen voor iedereen vanzelf en zijn helend. In feite betekent het in je originele natuurlijkheid komen. Voor even, voor 2 uur op de zaterdagochtend, en als je het toelaat voorgoed.

Workshopgever Petra Else Jekel startte met mediteren in 2000, toen ze voor het eerst in contact kwam met haar spiritueel leraar. Sindsdien heeft ze een diepe innerlijke reis gemaakt, en ook een eigen meditatie methode opgezet.

Momenteel is de inschrijving open. Iedereen die een nieuwe unieke manier wil leren kennen om tot zichzelf te komen, is welkom om contact op te nemen en zich aan te melden: creativeuniverse.earth/meditatie. Of bel 06 478 379 25.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden