Kerstherberg 2018
Kerstherberg 2018 (Foto: Evelien Hantink)

50 jaar Kerstherberg

Arnhem - Tijdens de kerst er even lekker tussenuit zonder dat het iets hoeft te kosten

Dit jaar al voor de 50e keer biedt stichting De Kerstherberg tijdens de kerstdagen de bezoekers een aantrekkelijk en feestelijk programma. Net als vorig jaar wordt de Kerstherberg gehouden in De Stadskeuken, vlak bij de Walburgiskerk.

Ter gelegenheid van het 50jarig bestaan wordt er extra groots uitgepakt.

Zoals ieder jaar, iedereen is welkom!

Basisdoelstelling van De Kerstherberg is om alleenstaanden en/of mensen en gezinnen met minder financiële draagkracht toch een leuke kerst te bezorgen. Tientallen vrijwilligers staan kerstavond en de twee kerstdagen klaar om de bezoekers te ontvangen, met ze te praten en om ze in de watten te leggen. Er is een gevarieerd programma aan activiteiten, zoals optreden van diverse artiesten, karaoke, en ook voor de kinderen is er genoeg te doen.

De Kerstherberg is voorgaande jaren altijd tot de nok toe vol geweest. Een teken dat alle inzet enorm wordt gewaardeerd.

Donatie en vrijwilligers

Stichting De Kerstherberg heeft beperkte middelen. Gelukkig helpen bedrijven en instellingen met donaties in de vorm van eten, drinken en andere benodigdheden. De artiesten treden op voor een kleine bijdrage. .

Mocht u De Kerstherberg deze 50e editie ook een warm hart toedragen, als toekomstig vrijwilliger of sponsor bent u meer dan welkom. Neem een kijkje op www.kerstherberg.nl, naast programma en openingstijden vindt u er nog veel meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden