Natuurwerkdag op Zwembad Beekhuizen in Velp

Velp - Stichting Broedplaats Beekhuizen werkt regelmatig op het terrein van voormalig openlucht zwembad Beekhuizen. Op zaterdag 2 november tijdens de Natuurwerkdag zetten wij onze deuren open en kan jij mee doen! Een dagje meehelpen voor het beschermen en behouden van natuur en landschap. Dit jaar met het thema biodiversiteit. Wij gaan aan de slag voor de ringslang. Het terrein is een bijzonder biotoop geschikt voor deze soort door het open karakter. Je kan meehelpen met snoeien en afvoeren van gras en blad naar de broedhopen.

Voormalig openlucht Zwembad Beekhuizen

We verzamelen op voormalig openlucht Zwembad Beekhuizen om 10.00 u aan de Beekhuizenseweg 93 in Velp. We eindigen rond 14.00 u. Tussendoor is er pauze met koffie, thee & soep, neem zelf je brood & handschoenen mee! We gaan op het terrein van het oude zwembad aan de slag met het herstellen van een takkenril. Kinderen kunnen helpen met het slepen van takken.

Voor meer informatie en aanmelden:

Tijdens de Natuurwerkdag gaan jong en oud op meer dan 50 locaties in Gelderland aan de slag. In heel Nederland gaan deelnemers aan de slag voor wilde bijen, vlinders, watersalamanders en nog veel meer soorten. Ook samen aan de slag voor biodiversiteit? Kom dan samen met je gezin, vriend(in) of alleen en help mee met de vrijwilligers van Stichting Broedplaats Beekhuizen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op:

https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/beekhuizen-voormalig-openlucht-zwembad

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden