Mevrouw Bliekendaal blaast 107 kaarsjes uit.
Mevrouw Bliekendaal blaast 107 kaarsjes uit. (Foto: Daisy van Willigen )

107x kaarsjes uitblazen voor mevrouw Bliekendaal!

Vandaag, op dinsdag 15 oktober is mevrouw Bliekendaal 107 jaar geworden. Deze bewoonster woont al jaren met veel plezier bij woonzorgcentrum de Drie Gasthuizen Groep in Arnhem. Vanmorgen vierden wij ‘groots’ de verjaardag van mevrouw Bliekendaal. Voor haar 107ste verjaardag ontving zij van Holland Food Service en bakkerij ’t Kraayennest een fototaart van maar liefst 107 bij 107 cm, 45 kg zwaar.

We hebben het niet bij een paar kaarsjes gehouden, 107 kaarsjes werden samen met haar kleinkinderen uitgeblazen. Samen met medebewoners, familie en vrienden genoot mevrouw Bliekendaal van haar eigen slagroomtaart. Genoeg stukjes voor iedereen!

Holland Food Service uit Wijchen levert alles wat met eten en drinken te maken heeft aan woonzorgcentrum de Drie Gasthuizen Groep in Arnhem. Er is een intensieve samenwerking waarbij ook de bewoners centraal worden gezet. Zo heeft Mevrouw Bliekendaal recentelijk deelgenomen aan een photoshoot voor Holland Food Service, t.b.v. website, catalogues en online content. Ook is zij geinterviewd voor het magazine Smaakvol waar haar levensverhaal in terug te lezen is.

Holland Food Service
Wij produceren maaltijden vanuit onze eigen productiekeuken en leveren verder alles wat met eten en drinken te maken heeft aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland. Met onze eigen productiekeuken, logistieke dienstverlening, gespecialiseerde toeleveranciers en gepassioneerde medewerkers bieden wij een optimaal, integraal proces waarin aandacht centraal staat. Zo zijn we in staat keer op keer verrassende momenten te creëren waar je echt gelukkig van wordt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden