Foto:

McDonald's restaurant Arnhem GelreDome heropend

Zaterdag 12 oktober heropende McDonald's restaurant Arnhem GelreDome weer volledig na een verbouwing van zes weken. In deze zes weken is het restaurant volledig vernieuwd met onder andere een nieuw Playland; een plek vol plezier voor kinderen.

Het restaurant heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen met onder andere een nieuw terras en meer zitplaatsen in het restaurant. Gasten kunnen in het vernieuwde restaurant wederom genieten van de bij hen bekende services. Zo biedt het restaurant Table Service aan en kunnen gasten genieten van een heerlijk kopje koffie uit het McCafé. Daarnaast is er een geheel nieuw Playland voor de kinderen met innovatieve elementen, zoals een digitale speelwand. "Ik ben erg trots op het geheel vernieuwde restaurant met bijbehorende Playland. Wij zijn de eerste in Nederland met dit innovatieve Playland en het is daarnaast ook nog het grootste Playland van McDonald's in Nederland" vertelt Ben Dekker, Franchisenemer van McDonald's restaurant Arnhem GelreDome.

Feestelijke heropening
De heropening van het restaurant wordt feestelijk gevierd tijdens de openingsweek. Er worden diverse activiteiten in en rondom het restaurant georganiseerd tijdens de herfstvakantie van 14 tot en met 20 oktober 2019. Op vrijdagavond 18 oktober 2019 tussen 17:00 – 19:00 uur is er bijvoorbeeld Magic Table Service met goochelaar Peter Vogel. Benieuwd naar alle activiteiten die georganiseerd worden? Neem dan snel een kijkje op de Facebook- (www.facebook.com/McDonaldsArnhemGelreDome) of Instagrampagina (www.instagram.com/mcdonaldsarnhemgelredome) van het restaurant.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden