ImPower brengt bedrijven en mensen met een arbeidsbeperking bij elkaar

ImPower helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen (empowerment) en brengt mensen, met name met een arbeidsbeperking en een afstand tot de arbeidsmarkt, in contact met bedrijven. Tot groot genoegen van deze mensen én de organisatie waar ze nu werken! 

ImPower werkt vrijwillig. Er wordt wel verwacht dat degene die graag geholpen wil worden, moeite doet om verder te komen. ImPower bemiddelt geen mensen. Wij zijn geen uitzendbureau, maar helpen mensen zich verder te ontwikkelen. Daar hoort bij dat iemand heel concreet naar werk of opleiding gecoacht wordt. Wie bij ImPower aanklopt, wordt geholpen op de manier waarop hij of zij geholpen wil worden. Er wordt gezocht naar de baan of studie die het beste bij iemand past. 

De begeleiding vindt plaats door peercoaches: mensen die in het verleden zelf langere tijd geen betaalde baan hebben gehad, goed opgeleid zijn en de weerbarstige wereld van de arbeidsmarkt uit eigen praktijk kennen. 

Ben je op zoek naar een baan, opleiding of een combinatie van werken 

en leren, of wil je als bedrijf meer weten over ImPower? Bel dan naar 088-1997261. 

Op 17 oktober is onze kick-off. Wil je deze bijwonen, geef je dan telefonisch op. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer berichten