Vrijwilligersvacature van de week

Leerlingbegeleider in de techniek

Leerpark Presikhaaf is dé school voor modern beroepsonderwijs. Een veilige omgeving waar je je optimaal ontwikkelt. We zijn op zoek naar een leerlingbegeleider. Onder supervisie van de docent begeleid je leerlingen bij de diverse taken die zij in de technieklessen moeten uitvoeren. Er wordt gewerkt met voertuigen in een echte garage, het maken van bijvoorbeeld meubels bij de houtafdeling en het aanleggen van stroomnetwerken binnen de elektro-techniek. Begeleiden betekent het voordoen, meekijken en enthousiasmeren van de leerlingen in de wereld van techniek.

Gebruik jij je kennis en ervaring om de jeugd enthousiast te maken voor de wereld van de techniek? Je bent onderdeel van een leuk team van vakdocenten die allen passie hebben voor zowel het vak als voor de jeugd.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? Kennis van en ervaring binnen de techniek is een pré maar mensen die de techniek willen leren zijn ook welkom. Daarnaast zijn het hebben van een beetje geduld, humor, scherpe ogen en een motiverende houding zeer gewenst.

Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger? Een leuk team! De voldoening om jonge mensen vakkennis bij te brengen en hen te zien ontwikkelen.

Word jij onze nieuwe begeleider? Willem Verploegen hoort graag van je via w.verploegen@arentheemcollege.nl

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:

Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Persoonlijk advies: U kunt een afspraak maken met één van de medewerkers van de vrijwilligerscentrale. Bel naar (026) 44 22 833 of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerscentralearnhem.nl

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al uw vragen over vrijwilligerswerk

Meer berichten