LekkerLeven doneert voor Nationale Ouderendag

LekkerLeven heeft in samenwerking met Stichting Innoforte een high tea georganiseerd voor bewoners en buurtbewoners in het Huis van de Buurt van locatie Lorentzhuis in Velp. Voor 50 gasten was er een high tea met heerlijke lekkernijen en een kopje thee of koffie.

Medewerkers van LekkerLeven hebben samen met medewerkers van Stichting Innoforte op die dag de aanwezige gasten een gezellige middag bezorgd, waarbij ze extra in het zonnetje werden gezet.
Zo konden de gasten die middag ook een wens indienen. Deze zijn allemaal verzameld en worden in de komende periode enkele wensen vervuld.

De high tea wordt door LekkerLeven aangeboden in het kader van de Nationale Ouderendag, waarbij ouderen landelijk extra aandacht krijgen. Voor hen is het niet meer zo vanzelfsprekend om een dagje uit te gaan of iets te ondernemen.

LekkerLeven bedankt Bakkerij Hilvers voor het aanbieden van de beroemde overheerlijke mini kwarkbolletjes als ook Bloemenboetiek Daphne, die voor elke gast een mooi gekleurde Gerbera aan heeft geboden.

LekkerLeven heeft als doel ouderen zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Speciaal voor hen heeft LekkerLeven een pakket zorg- en gemaksdiensten aan huis ontwikkeld.
LekkerLeven bemiddelt tussen klanten en huishoudelijke hulpen, tuinmannen en klusjesmannen

Meer berichten