Winkelcentrum Kronenburg lanceert 'Guinness World Records® Live'

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober lanceert winkelcentrum Kronenburg in Arnhem, als eerste winkelcentrum van Nederland, het evenement Guinness World Records® - Live. Tijdens dit evenement biedt het winkelcentrum iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid om in het winkelcentrum een officieel wereldrecord te vestigen.

Op het HEMA-plein in Kronenburg kunnen bezoekers kiezen uit vier mogelijke wereldrecords. De recordhouders ontvangen direct een officieel Guinness World Records® certificaat en misschien zelfs een vermelding in het Guinness World Records® boek.

Speciaal voor dit weekend wordt er een officieel jurylid met crew vanuit het Verenigd Koninkrijk overgevlogen naar Nederland. Zij starten op vrijdag met het opleiden van de Nederlandse crew en houden gedurende het weekend streng toezicht op de recordpogingen. Samen met Guinness World Records Ltd. is er gekozen voor een evenement met verschillende recordpogingen welke ter plekke geoefend kunnen worden. Heeft de deelnemer het onder de knie? Dan kan hij of zij zichzelf bewijzen en een e´chte recordpoging wagen in de officie¨le arena op het HEMA-plein.

De recordpogingen zijn laagdrempelig en voor iedereen geschikt. Denk bijvoorbeeld aan zo veel mogelijk T-shirts over elkaar heen trekken met twee personen in 1 minuut of het zo snel mogelijk bouwen van twee LEGO torens met twee handen tegelijk. Een overzicht van alle geselecteerde recordpogingen en de exacte inhoud zijn te vinden op de website van winkelcentrum Kronenburg.

Guinness World Records® - Live vindt plaats op zaterdag 12 oktober tussen 11:00 – 17:00 uur en op zondag 13 oktober tussen 12:00 – 17:00 uur in winkelcentrum Kronenburg. De winkels in winkelcentrum Kronenburg zijn op beide dagen geopend.

Meer informatie over Guinness World Records® - Live en alle activiteiten is te vinden op www.winkelcentrumkronenburg.nl of www.facebook.com/kronenburgwinkelcentrum.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden