Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2019/2020

Wordt Estée Strooker, horecaondernemer uit Arnhem, benoemd tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland? Op 30 september wordt tijdens een fantastisch horecafeest in de Beurs van Berlage in Amsterdam, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2019/2020 bekendgemaakt.

Het belooft een prachtige avond te worden waarbij de hoofdrol is weggelegd voor de veertien genomineerden! De Arnhemse Estée Strooker is een van deze genomineerden. Aan de hand van verschillende showelementen worden de aanwezigen meegenomen naar het spannendste moment van de avond: Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2019/2020?

Estée Strooker van 't Amusement en eetwinkel Stroom in Arnhem is sinds vorig jaar zomer de Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland. Toen stond zij met drie andere genomineerde horecaondernemers in de regionale finale. De Gelderse jury was onder de indruk van haar passie voor koken, haar persoonlijkheid, haar kookboeken en het demonstratie-koken op tv. Ze is bovendien maatschappelijk betrokken bij vraagstukken als voedselverspilling en ze zet de Hollandse keuken weer op de kaart met haar deelname aan Dutch Cuisine! Haar passie, veelzijdigheid en creativiteit maken haar écht markant.
Op maandagavond 30 september weten we of Estée ook de titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2019/2020 mag dragen! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden