Foto:

Olympus-park opent z'n deuren: open dag op 5 oktober

Petra de Kramer - Sportbedrijf Arnhem

Arnhem - Zaterdag 5 oktober openen de sportaanbieders op het Olympusplein in Arnhem-zuid hun deuren voor een open dag. Heb je altijd al willen weten wat je er allemaal kunt doen? Van 10.00 – 16.00 uur zijn er allerlei activiteiten.

Overal staan informatiestands waar je met je vragen terecht kunt over hun sportactiviteit. Je haalt er ook een stempelkaart. Overal waar je komt, krijg je een stempel. Is je stempelkaart vol? Lever 'm in bij een locatie met een oranje ballon en je krijgt een leuke goodie-bag cadeau.

Zwembad De Grote Koppel: Het recreatiebad en doelgroepenbad zijn open van 13.00 tot 16.00 uur. Voor € 5,- kun je de hele middag zwemmen en meedoen met de kinderactiviteiten zoals waterscooter en vinzwemmen. Kinderactiviteiten zijn om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. De Aquasporten zijn om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur (gratis).

Bij de squashbanen is er een demonstratie Wallybal. Dat is volleybal op een squashbaan. Van 10.00 – 13.00 uur kun je uitleg krijgen over squashen en de spelregels. Je mag het dan ook zelf uitproberen.

Indoorski: Op het hele uur zijn er ski-demonstraties. Maak kosteloos kennis met indoor ski. Op de open dag zijn topsporters en Nederlands junioren-kampioen Sterre en Iris van de Berg aanwezig om te vertellen over hun leven als topsportsters.

Klimhal Arnhem: Voor de deur is er speciaal een mobiele klimrots neergezet. Hoe goed kun jij omhoog klimmen? Probeer het uit!

Bouldercentrum RijnBoulder: Hier krijg je gratis een clinic boulderen. Deze activiteit start elk half uur en duurt 20 minuten (inclusief schoenen, vanaf 6 jaar). 's Ochtends zijn de clinics van 10.30 – 12.30 uur. In de middag zijn ze van 13.30 – 15.30 uur. Als je hierna nog meer wilt boulderen kan je een normaal entreekaartje kopen voor die dag. In het Grand Café + Pizzabar La Rocca kan je de gehele dag terecht voor een drankje, lunch, tussendoortje of diner. Als je iets nuttigt krijg je ook een stempel!

Olympus Gym: Van 10.00 uur tot 14.00 uur zijn er demo's in de dojo en de grote zaal. Als je het daarna zelf een keer wilt proberen, schrijf je daar dan in voor een gratis proefles.

Decathlon: In de winkel zijn er diverse sport- en spelactiviteiten. Om 11.00 uur en 13.00 uur is er een uitgebreide rondleiding achter de schermen. Schrijf je hiervoor in via de klantenservice of via www.sportenmetdecathlon.nl.

Form Upgrade bouwt momenteel aan een nieuw pand op het Olympusplein. Zij staan daarom met hun stand in de winkel van Decathlon. Je krijgt er informatie over de aankomende opening en over het fysio inloopspreekuur.

Op de open dag wordt de facebook- en instagram pagina gelanceerd: Olympus park Arnhem. Zo hoef je nooit meer iets te missen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden