Foto: Hanneke Vos

De Grote Sinterklaasshow

Op zondag 17 november 2019 komt 'De Grote Sinterklaasshow' met 3 voorstellingen naar sporthal Sports Planet in Westervoort en de voorstelling van 16.00 uur is al volledig uitverkocht!

Online zijn er nog een beperkt aantal losse entreekaarten te koop voor de voorstelling van 11.00 uur. Voor de voorstelling van 13.30 uur zijn op dit moment nog voldoende entreekaarten en familiekaarten te koop via de website www.grotesinterklaasshow.nl, Jumbo Mennings in Westervoort en Jumbo Gradussen in Duiven.

Ook dit jaar zullen de bezoekers worden verrast door een nieuwe show met o.a. het Pieten showballet, herkenbare Sinterklaas liedjes, een hilarische buikspreekact, een verrassing voor Sinterklaas en natuurlijk heel veel Pieten in de zaal. Traditiegetrouw kunt u voorafgaand aan deze shows vast in de stemming komen met DJ Piet en na afloop is er ook nog een Meet & Greet met Sinterklaas. Het is een vrolijke en energieke show die je aan de lopende band laat lachen, zingen en meedoen.

De organisatie is ook actief op Facebook om het publiek op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom De Grote Sinterklaasshow. Ga hiervoor naar facebook.com/grotesinterklaasshow.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden