Kinderboekenweek in de bibliotheek
Kinderboekenweek in de bibliotheek (Foto: Rozet)

Vier de Kinderboekenweek in Rozet

Van woensdag 2 oktober tot en met zondag 13 oktober is het Kinderboekenweek 2019 met als thema: Reis mee! In de Kinderboekenweek zet Rozet samen met alle Verhalenvangers kinderboeken in het zonnetje. Er zijn volop (gratis) activiteiten in de vestigingen Rozet Centrum, Kronenburg en Presikhaaf.

De Kinderboekenweek wordt woensdag 2 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur feestelijk geopend in Rozet Kronenburg. De rest van de week kunnen kinderen onder andere meedoen aan een BoekenBlindDate, swingen in de Uit-Je-Dak-Disco, luisteren naar en vragen stellen aan kinderboekenschrijfster Martine Letterie en kijken naar een voorstelling waarin dans en verhaal samenkomen. Het volledige programma is te vinden op www.rozet.nl/kinderboekenweek. Voor sommige activiteiten moet je je eerst even aanmelden.

Verhalenvangers

De activiteiten in de Kinderboekenweek in Rozet worden georganiseerd door en voor alle Verhalenvangers in Arnhem. Al bijna 2.400 kinderen hebben zich (gratis) aangemeld als Verhalenvanger. In dit jeugdprogramma van Rozet doen ze mee aan activiteiten. Ze vangen verhalen in alle vormen: door te luisteren, vertellen, knutselen, zingen en lezen en stimuleren hiermee spelenderwijs hun (taal)ontwikkeling. Ze sparen met iedere activiteit stempels in hun Verhalenvangerspaspoort. Kinderen kunnen zich in de Rozet-vestigingen of op de website gratis aanmelden als Verhalenvanger. Meer informatie over de Verhalenvangers is te vinden op: www.rozet.nl/verhalenvangers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden