Garrett T. Capps
Garrett T. Capps

Space country in Luxor Live

Aanstaande donderdag komt de uit San Antonio, Texas afkomstige muzikant Garrett T. Capps naar Luxor Live. Hij maakt psychedelisch rockende country met vlijmscherpe randjes; zelf omschrijft hij zijn muziek als space country!

Overal, en dus ook in Nederland, wordt dit opkomende talent met zijn eerste twee albums de hemel in geschreven. Hij maakt diepe indruk met wonderschone instrumentatie, doorleefde vocalen en muziek die nadrukkelijk buiten de lijntjes van de traditionele countryrock kleurt. Naast een akoestische gitaar hoor je tegelijkertijd atmosferische synths en een weemoedige pedalsteel gitaar.

Op zijn derde pas uitgekomen nieuwe album hoor je dansbare country met Townes & Parsons-achtige liedjes. Meer Americana dan op zijn eerdere albums, maar nog steeds overheerst het spacy-country element. Niet voor niks neemt hij op deze tweede Europese tour zijn NASA country band mee.

De Nederlandse Baer Traa verzorgt het voorprogramma van deze show die om 21.00 uur start. Kaartjes kosten 13,50 euro per stuk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden