Velpse Voetbal- en Athletiekclub Olympia

Op 14 september gaan vele enthousiaste clubleden samen op pad om loten te verkopen van de Grote Clubactie. Dit doen ze niet zonder reden. Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit. Velpse Voetbal- en Athletiekclub Olympia uit Rozendaal rekent op jullie steun tijdens deze actie.

80% van de opbrengst gaat naar de club!
Dit jaar nemen meer dan 5.000 verenigingen deel aan de Grote Clubactie en gaan ruim 250.000 lotenverkopers op pad om loten te verkopen. Van elk verkocht lot van €3,- gaat maar liefst €2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller. Hiermee spelen zij in op de huidige tijd: meer online, minder inzet van vrijwilligers en ontzorgen van het verenigingsleven.

Directeur van de Grote Clubactie Frank Molkenboer: 'We helpen de verenigingen bij hun actie om zoveel mogelijk loten te verkopen en zo het verenigingsleven in Nederland vitaal en financieel gezond te houden.'

Steun Velpse Voetbal- en Athletiekclub Olympia en maak zelf kans
Vrienden, familie en betrokkenen uit Rozendaal ondersteunen direct met deze actie de club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-!

Meedoen kan nog steeds
Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de €1.000,- en €15.000,- op. Wil jouw vereniging in (de omgeving van) Rozendaal dit jaar ook meedoen? Dat kan nog! Voor meer informatie kijk op clubactie.nl of bel 013 - 455 28 25.

Meer berichten