Start van Rondje Warnsborn
Start van Rondje Warnsborn (Foto: Barbara Kerkhof)

Rondje Warnsborn

In het noorden van Arnhem ligt een geweldig hardlooprondje; Rondje Warnsborn, een rondje voor kampioenen. Hier hebben Europees kampioenen Bram Som, Arnoud Okken, Sifan Hassan en Jasmijn Lau eindeloos veel getraind. In 2017 is dit prachtige rondje van 840 meter op Landgoed Warnsborn in ere hersteld met de plaatsing van een informatiebordje. Op zaterdagochtend 21 september organiseren Loopland Gelderland met topcoach Honoré Hoedt en Arnhem.run voor de derde keer het RUNFEST Rondje Warnsborn. En jij kan hieraan deelnemen!

We beginnen met een korte loopclinic van Honoré. Hij geeft tips over hoe blessures te voorkomen tijdens het trainen. Vervolgens gaan we lopen. De kinderen bijten de spits af en lopen één rondje voor een medaille. De recreanten lopen vervolgens vijf rondjes, waarna de atleten van Honoré een toptijd gaan neerzetten op één, twee of drie rondjes. Tot slot is er een gezellige familie-estafette en gaan we gezellig wat drinken, aangeboden door Hotel Groot Warnsborn.

Het programma start om 10.45 uur en zal inclusief drankjes tot ongeveer 12.30 uur duren. De locatie is Landgoed Groot Warnsborn aan de Bakenbergseweg 277 te Arnhem. Vooraf inschrijven is niet nodig en er is geen verplicht inschrijfgeld. Wel vragen we om een vrijwillige bijdrage die we voor het grootste deel zullen schenken aan Stichting Jaimy van Boxel.

Dus kom op 21 september naar Landgoed Warnsborn. En neem ook je hardloopmaatjes, supporters, vrienden, familie en buren mee!

Kijk voor informatie over het programma op www.arnhem.run

Meer berichten