Henk Kroon directeur MVT Arnhem

Henk Kroon is per 15 augustus jl. benoemd tot directeur van MVT, dé organisatie voor ondersteuning van mantelzorg en vrijwillige thuishulp in Arnhem.

Het belang van mantelzorg in de samenleving neemt toe. Steeds vaker doen mantelzorgers in Arnhem een beroep op MVT voor persoonlijke ondersteuning. Dat stelt hoge eisen aan de medewerkers die mantelzorgers ondersteunen.

Het bestuur van MVT is daarom blij met de komst van Henk Kroon en verwacht dat hij met zijn brede achtergrond de organisatie verder kan professionaliseren en de dienstverlening aan mantelzorgers en hulpverleners verder kan verdiepen en verbreden. Kroon (1958) komt uit een familie van bouwondernemers. Hij is nog steeds actief betrokken bij het familiebedrijf. Daarnaast heeft hij een brede ervaring in het sociaal domein, onder andere als
gemeentelijk adviseur en directeur schuldhulpverlening. Inzet voor kwetsbare groepen in de samenleving is een belangrijke drijfveer in zijn loopbaan.

Over MVT
De gemeente heeft de taak mantelzorgers te ondersteunen en biedt deze ondersteuning onder meer aan via het ondersteuningspunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp in Arnhem. MVT ondersteunt mantelzorgers in Arnhem met raad en daad.

Meer berichten