Dana Alexa komt naar Nederland

Dana Alexa is een danser en choreografe uit Los Angeles, Verenigde Staten en komt binnenkort naar Nederland om exclusieve workshops te verzorgen.
Dana Alexa is op tour door Europa. Dit heeft ze ook aangekondigd op haar Instagram account. Dankzij MaxStudios is er contact met haar gelegd om ook naar Nederland te kunnen komen. Na enige tijd onderhandeld te hebben, stond het vast. Dana Alexa komt naar Nederland en geeft workshops op verschillende plaatsen, waaronder Arnhem.
Dana is geboren in Brooklyn, New York en begon met danslessen al op 2-jarige leeftijd. Ze heeft veel danslessen gevolgd van zeer ervaren dansdocenten aan de west- en oostkust van de VS. Ze werd op haar 21ste professional en geeft nu ook vaste lessen bij het Millennium Dance complex in Los Angeles.
Dit is niet de eerste keer dat Dana in Nederland is geweest. Vorig keer was dat samen met Matt Steffanina, een van de bekendste dansdocenten ter wereld. Meer informatie over de workshop dat Dana op 5 oktober in Arnhem geeft, zie: www.maxstudios.nl


 

Meer berichten