Foto- en gedichtenwedstrijd

De foto- en gedichtenwedstrijd Denkend aan Arnhem, waarvoor wethouder Jan van Dellen op 1 oktober om 16.30 uur in Stadstheater Arnhem de winnaars aan zal wijzen, staat nog twee weken open voor inzendingen.

Het is al het vierde jaar dat Arnhemmers hun creativiteit kunnen tonen door met mooie foto's en bijzondere gedichten hun blik op Arnhem laten zien. De beste inzenders zien hun inspanningen steeds beloond met exposities in Stadstheater Arnhem, Rozet, het gemeentehuis en dit jaar ook de gemeentelijke parkeergarages, waardoor de stad een extra stukje aankleding krijgt voor bezoekers en toeristen.

Dit jaar wordt er ook weer een kalender voor 2020 gemaakt met de beste inzendingen, zodat het hele volgende jaar de herinneringen aan ons mooie Arnhem zichtbaar zullen blijven.

Mensen kunnen hun foto's en gedichten uiterlijk 21 september mailen naar denkendaanarnhem@gmail.com. Foto's moeten staand zijn en minimaal 300 dpi zijn. De gedichten kunnen maximaal 200 woorden groot zijn.

Een jury, bestaande uit de fotografen Rens Plaschek en Jacques Kok, Walter Jansen (boekhandel ’t Colofon), Manon Cornelissen (stichting Made in Arnhem), Harry van der Ploeg (de Gelderlander), Astrid Albers (Rozet), Marian van Hooij (Platform Binnenstad Arnhem/Stichting Made in Arnhem) en Arlette de Jong (Musis en Stadstheater Arnhem) beoordeelt de inzendingen.

De wedstrijd wordt onder meer ondersteund door Made in

Arnhem

, Platform Binnenstad Arnhem, Musis & Stadstheater Arnhem, Rozet en Arnhem Ambassadeurs. De wedstrijd is een initiatief van Arnhemmer en freelance journalist Frank Thooft.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden