Sport en spel voor kleuters en peuters

Korfbalvereniging Oost-Arnhem start Kangoeroe Klup

Korfbalvereniging Oost-Arnhem start vanaf september met een kangoeroe Klup. Tijdens het korfbalseizoen kunnen kinderen tussen de 3 en 6 jaar elke zaterdagochtend een uurtje sportief plezier beleven. Onder begeleiding van een enthousiaste groep trainers doen de kinderen een uur lang spelletjes die gericht zijn op allerlei basisvaardigheden van bewegen.

‘Bij de kangoeroe Klup maken kinderen samen met leeftijdsgenootjes laagdrempelig kennis met allerlei vormen van sport en spel’ vertelt trainster Willemien Kragt. ‘Bewegen heeft ij kinderen een positief effect op de motorische en cognitieve ontwikkeling. Daarnaast leren ze meer over samenwerken en sporten in teamverband. En dat met jongens en meisjes door elkaar.’

De kangoeroes trainen iedere zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Buiten op het veld van korfbalvereniging Oost-Arnhem van september tot en met oktober en april tot en met mei. En lekker warm binnen van november tot en met maart in sporthal Valkenhuizen in Arnhem. De kinderen kunnen zich dus het hele jaar vermaken met sport en spel.

Opgeven voor de Kangoeroe Klup kan via kangoeroeclub@oost-arnhem.nl Meer weten of een keer komen kijken? Neem gerust contact op.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden