In dialoog
In dialoog (Foto: Zippora Potters)

Arnhem in Dialoog zoekt tafelorganisatoren!

Van 1 tot en met 10 november 2019 is het weer zover. Voor de tiende keer gaat Arnhem in Dialoog! Op diverse plekken gaan mensen, die elkaar soms wel en soms niet kennen, in groepen van maximaal 8 personen een dialoog voeren; een gesprek waarbij naar elkaar luisteren en het delen van je persoonlijke verhaal centraal staan. Dit jaar is het thema ‘Van wijkbewoner tot wereldburger’.

De afgelopen jaren hebben al honderden mensen meegedaan aan een dialoog en genoten van de verbinding die het hen heeft gebracht. Voor de duur van het gesprek of voor langere tijd. En tientallen mensen hebben een korte cursus gevolgd om een dialoogtafel te leiden. Vaak nadat ze eerst een keer als deelnemer zijn aangeschoven.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de kracht van de dialoog te ervaren wil Arnhem in dialoog het aantal tafels dit jaar uitbreiden. Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe tafelorganisatoren! Mensen die een ruimte in bijvoorbeeld hun organisatie, hun clubgebouw of hun eigen huis beschikbaar willen stellen om maximaal 8 mensen de gelegenheid te bieden in dialoog te gaan. Tafelorganisatoren kunnen zelf mensen uitnodigen aan tafel of plek bieden aan deelnemers die nog een tafel zoeken. U mag het gesprek aan tafel zelf leiden of gebruik maken van één van de beschikbare gespreksleiders. Zij schuiven graag aan om het gesprek aan uw tafel in goede banen te leiden.

Op 21 september organiseert Arnhem in Dialoog een korte informatieavond voor tafelorganisatoren. Als u interesse heeft in het organiseren van een tafel kunt u contact opnemen met Ad Boogaard van D3rde Verdieping. Dezelfde contactgegevens gelden voor mensen die gespreksleider willen worden of als deelnemer aan willen schuiven. Info@d3rdeverdieping.nl.

Meer informatie vindt u op www.arnhemdialoog.nl of via de facebookpagina https://www.facebook.com/Arnhem-in-Dialoog

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden