Uitreiking Rabobank Clubkas Campagne 2018
Uitreiking Rabobank Clubkas Campagne 2018 (Foto: Bas van Spankeren)

Verenigingen verdelen 200.000 euro

Ben je lid van Rabobank Arnhem en Omstreken dan kun je jouw vereniging blij maken met een financiële bijdrage. Dat doe je door tijdens de Rabobank Clubkas Campagne te stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Dat kan van 3 tot en met 16 september. In de pot zit een bedrag van maar liefst 200.000 euro.

Rabobank Arnhem en Omstreken ondersteunt ook dit jaar clubs in haar regio financieel met de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die bankieren bij de Rabobank en voldoen aan de voorwaarden konden zich met een concreet doel inschrijven. Nu is het aan de leden van de bank om te bepalen waar het geld naar toe gaat. Ieder lid van de bank (ouder dan 12 jaar) ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting.

De reden voor Rabobank Arnhem en Omstreken om de ‘Clubkas Campagne’ op te zetten heeft te maken met haar coöperatieve achtergrond. De bank hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt daarom verenigingen en stichtingen in haar werkgebied.

Alle informatie over de Rabobank Clubkas Campagne én de mogelijkheid om te stemmen is te vinden op de website: www.rabo.nl/arnhem/clubkas.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden