Glad Back Editie 7, bassisten en gitaristen gevraagd!

Na 6 succesvolle reeksen gaat Glad Back editie 7, donderdag 3 oktober al weer van start, en pakt uit met een spetterend slotoptreden op vrijdagavond 6 december in Rozet.

ARNHEM - Glad Back is de comeback-mogelijkheid voor 49+ muzikanten, zangers en zangeressen die ooit in een band hebben gespeeld, of een kans voor diegenen die daar altijd al van gedroomd hebben. Hoe dan ook, het kan vanaf nu van ieders bucketlist worden afgevinkt. Muzikale (zang)ervaring, enthousiasme en een goed gehoor is gewenst, noten kunnen lezen is niet nodig. Inmiddels hebben we een flink aantal aanmeldingen maar zijn nog op zoek naar bassisten en gitaristen.

Onder begeleiding van Glad Back bandcoaches Thomas Calis en Tudor Rutjes werken de bandleden op de donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur in 8 weken tijd naar een optreden toe.

Op donderdag 3 oktober start Glad Back editie 7 met een kennismakingsochtend. Op deze ochtend worden bands samengesteld a.d.h.v. interesses en maakt iedereen kennis met elkaar. Deze ochtend is geheel vrijblijvend, dus bij twijfel kan men gewoon komen, inschrijven is wel vereist! Het zelfgekozen repertoire varieert veelal van singer-songwriter tot stevige blues en rock nummers. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven op https://www.gladback.info/ of stuur een mail aan: gladbackband@gmail.com

In dezelfde week maar een dag eerde, op woensdagochtend 2 oktober gaat ook de Pilot Glad-Back Arnhem-zuid van start. Deze vind plaats in De Madser waar 1 band gecoacht zal worden.

Dus, kom je uit Arnhem of omgeving en toe aan een écht podium? Haal je instrument onder het stof vandaan, smeer je stembanden en meld je aan!

Glad Back is een initiatief van Thomas Calis en Tudor Rutjes i.s.m. Rozet Arnhem.

Waar: Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP, Arnhem
Wanneer: Vanaf donderdag 3 oktober van 09.30 – 12.00 uur

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden