Filmstill Downton Abbey
Filmstill Downton Abbey (Foto: Universal Pictures International)

Downton Abbey met high tea in Focus

Op woensdag 11 september organiseert Focus Filmtheater twee bijzondere voorpremières bij de film Downton Abbey, over de bekende Britse familie Crawley.

Om 16.00 uur is de eerste voorpremière met vooraf (optioneel) een heerlijke high tea! Want hoe kun je deze film nu beter kijken dan met een Engelse high tea achter de kiezen? Vanaf 14.00 uur schuif je aan in Focus | Eten + Drinken voor diverse luxe belegde sandwiches en broodjes, een pasteitje met groentenragout, brownies, muffins, een frambozentaartje én (natuurlijk) scones! (op basis van reservering via tel: 088 1900 600) ’s Avonds is de film om 20:30 uur bovendien nog een keer als voorpremière te zien in de openlucht, op het dak van Focus (zonder high tea)! Vanaf donderdag 12 september draait Downton Abbey regulier in Focus.

OVER DOWNTON ABBEY
De bekende acteurs uit de populaire televisieserie Downton Abbey over de Britse familie Crawley en haar bedienden keren terug voor de film! De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award. De bioscoopfilm is geschreven door de bedenker van Downton Abbey, Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey).

TICKETS EN PRIJZEN
De high tea kost €19,75, excl film) en is op basis van reservering (uiterlijk 10 sept 14:00) via tel: 088 1900 600, o.v.v. High Tea Downton Abbey. Er is slechts beperkt plek, dus wees er snel bij! Voor de film dient apart gereserveerd te worden via de website van Focus: www.focusarnhem.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden