Stichting Hair4Her
Stichting Hair4Her (Foto: Diana Duerinck)

Vierde editie van de jaarlijkse Moment4Her dag

Zoals ieder jaar verheugen wij ons met alle vrijwilligers op het organiseren van onze jaarlijkse Moment4Her dag.

Dit jaar was het alweer de 4e keer dat deze georganiseerd kon worden.

Maanden van te voren was het programma rond en waren alle vrijwilligers en bedrijven al aangeschreven met de vraag om weer meer te werken aan deze bijzondere dag.

In de ochtend verzamelde de 4 genodigden op de Bruningweg bij Hair4Her alwaar de koffie en de thee voor de dames klaar stond.

Na een korte kennismaking kon de dag beginnen met een creatieve bezigheid met Diana.

Diana verzorgd al jaren voor onze stichting de armbanden en de engeltje en bij vele “Moments” laat zij haar creatieve handjes wapperen om anderen kennis te laten maken met haar creaties. Dit maal maakte de dames leuke armbanden van paracoord.
Het was mooi om te zien dat iedere dame een armband maakte voor een ander dierbaar persoon.

Rond het middag uur kwam Maartje met de lunch van Hier & Nu Comfortfood, de tafel stond in een no time vol met sandwiches, salade met tomaatjes, verse sappen, melk etc. teveel om op te noemen.

Dit was dan ook één van de weinige momenten dat het iets stiller was want de dames hadden hun mond vol.

Na de lunch kwam Jammy van Taxi Exact de gasten ophalen om naar Velp te brengen, want daar stond ons ‘Beauty Team’ de dames bij Beauty Art op te wachten. Dit jaar bestond ons team uit Nathalie, Eline en Jeannette. Onze Debby moest het af laten weten want zij was de trotse oma geworden van haar eerste kleinkind.

De genodigden kregen de hele middag door diverse behandelingen waaronder, manicure, gellak, visagie, wipper extentions en dat alles onder het genot van een verfrissend watertje, kopje koffie of thee met wat lekkers.

Eind van de middag haalde de taxi de dames weer op om ze terug te brengen bij Hair4Her, maar dat ging gepaard met een volle goody bag, en een bos bloemen van Jaco.

De tafel was gezellig gedekt voor een uitgebreide High Tea waar de taart van Annelies pronkte op de tafel naast al het andere vele lekkers.

De middag werd afgesloten met een leuke verwen producten van Rituals, en een omslag doek waar menig uurtjes liefde in is gestoken door Jolanda en Ineke.

Wij kijken terug op een overweldigende bijzondere dag, en zeggen volgende jaar weer!

Stichting Hair4Her

www.hair4her.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden